2014

Ģimeniskā aprūpe - drošais pamats bērna attīstībai nr.2.

Projekta „Ģimeniskā aprūpe -drošais pamats bērna attīstībai” ietvaros tiek paredzēts plašs aktivitāšu klāsts gan aizbildņiem un audžuvecākiem, gan arī to aprūpē esošajiem bērniem un jauniešiem.

Kopš septembra atbalsta centrā „Dzeguzēns ” ir notikušas jau 3 radošās laboratorijas bērniem. Taču līdz pavasarim tādas kopā būs 20 reizes. Gaidām bērnus ar dažādām veidu un dažādu līmeņu prasmēs. Arī tos, kuriem radošums pagaidām ir svešs un mazliet biedējošs. Protams, vecāki var nākt līdzi saviem aprūpē esošajiem bērniem.

Tiekamies ceturtdienās 16.00. Materiāli tiek nodrošināti bez maksas.

Ko iegūsiet? Iespēju izmēģināt liet sveces, apdrukāt auduma maisiņus, taisīt pulksteņus, vienkārši priecāties par krāsām un skaistām lietām. Un tajā pat laikā varēsiet iepazīties un sadraudzēties ar citiem bērniem. Pēc tam – veidot kopīgas gleznas.

Arī jauniešiem jau kopš septembra ir iespēja uzzināt par projektu rakstīšanu un iesaistīties grupā, kas mēģina īstenot savas iniciatīvas. Kopīgi noskaidrosim, kas ir jāmāk, lai uzrakstītu projektu. Tikpat svarīgi – kas ir jāmāk, lai to īstenotu. Jo aktīvāki būsiet, jo vairāk interesantas idejas spēsim īstenot. Klātienē tiekamies vismaz reizi mēnesī.

Sākot ar oktobri LAB ģimeņu jauniešiem ir pieejamas e-konsultācijas (sociālos tīklos vai e-pastos) par jebkuru aktuālu tēmu, kas var būt gan patīkama, gan nepatīkama. Vispirms vēlams sazināties un vienoties par laiku: aiga@labiedriba.lv

Aktivitātes tiks īstenotas sadarbībā ar projekta partneriem Linnea Kompetansesenter (Norvēģija) un Vecumnieku sociālo dienestu. Projektu ”Ģimeniska aprūpe - drošais pamats bērna attīstībai” finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija.

 

— 24. oktobris 2014