Projekti

Deja kā sociālās iekļaušanās iespēja

Šī gada pavasarī Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sabiedrības integrācijas programmas projektu konkursā tika atbalstīts LAB projekts „Deja kā sociālās iekļaušanās iespēja”.
— 14. augusts 2014

Otrā iespēja

Aizbildņi ir viena no sociālās atstumtības grupām, kurai nabadzības risks ir salīdzinoši augsts. Šādā situācijā ir vērtīgi saskatīt resursus, kas ir pieejami bez maksas. Apzināties apkārt esošos resursus mācījāmies projekts „Otrā iespēja” ietvaros.
— 14. augusts 2014

Projekts

Pateicoties VAS „Latvijas Valsts meži” ziedojumam sociālajai jomai, kas tika piešķirts Fonda „Ziedot” administrētā projektu konkursa kārtībā, mums ir iespēja īstenot projektu „Otrā iespēja”.
— 25. aprīlis 2014

Vasaras nometne

Projekta laikā rosināsim 20 aizbildnībā esošos jauniešus un 10 aizbildņus pārvarēt jaunus izaicinājumus, līdz ar to stiprinot viņu pašapziņu. Valodas pilnveidošana ļaus veiksmīgāk izmantot pieejamos resursus lai uzlabotu dzīves kvalitāti.
— 7. aprīlis 2014

Jauniešu pētījums

Pētījuma mērķis ir izmantojot neformālās izglītības metodes, pilnveidot audžuģimenēs vai aizbildnībā esošo jauniešu izpratni par ģimeniskajām vērtībām. Projekta pētnieciskajās aktivitātēs plānots iesaistīt 50 audžuģimenēs vai aizbildnībā esošos jauniešu
— 25. marts 2014